Brasserilunch på Halltorp

30 Apr

Serveras lördagar och söndagar i maj kl. 12.00 – 15.00

Förrätt

Halstrad kammussla, citrusskum och sotad purjolök
85:-

Carpaccio på oxfilé, rökt majonnäs och kapris
85:-

Varmrätt

Kalventrecôte, grillad sparris, tryffelsky och sötpotatispuré
195:-

Smörstekt hälleflundra, vårprimörer, hummer sky och ärtpuré
185:-

Kyckling från Ventlinge, örtmarinerad tomatsallad, persiljerot- och svampcréme och skysås
135:-

Vegetariskt
125:-

Dessert

Hallonsorbet med färska bär
75:-

Rabarberkompott, citron och ingefärskaka
75:-

Barnmenu

Halltorps pannkakor med sylt och grädde
85:-

Spaghetti med Halltorps köttfärssås
85:-

Boka på telefon 0485 – 85 000 alt. e-post info@halltorpsgastgiveri.se

Välkommen!

Brasserimenu from 22 april 2017